Juridisch Advies

Juridisch Advies

Uw algemene voorwaarden laten controleren of opstellen door onze jurist

Wanneer u zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om uw betalings- leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Op deze manier kunt u uw bedrijf optimaal beschermen. Hebt u hierbij hulp nodig? Dan helpen wij u graag met het controleren of opstellen van de algemene voorwaarden.

Dienstverlening werkt niet volgens afspraak

U hebt een dienstverlener ingeschakeld, bijvoorbeeld voor ICT-werkzaamheden, de schoonmaak van uw kantoor, of catering. Maar de laatste tijd ervaart u veel problemen. U wilt de dienstverlener tot de orde roepen. Hoe kunt u dat het beste doen?

Conflict met werknemer over loon

U hebt een conflict over het loon met uw medewerker. Misschien vindt de medewerker dat hij recht heeft op meer loon of geeft hij aan dat hij nog loon tegoed heeft. U kijkt hier anders tegenaan, bijvoorbeeld omdat hij niet genoeg uren heeft gewerkt of omdat u het loon simpelweg niet meer kunt betalen. Hoe lost u dit conflict op?

Hebt u een ander conflict?

Ook dan hebben we een passende oplossing. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bemiddeling tussen u en uw klant?

Bemiddeling tussen u en uw klant?

Komt u er simpelweg niet meer uit met een conflict met u en uw klant? Wij helpen u om de juiste oplossing te vinden. Onze jurist is gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen.


Informatie

085 8772527
info@incassobureaumiddennederland.nl

Incassobureau Midden Nederland, voor al uw incasso zaken!