Debiteurenbeheer

Heeft u het te druk voor een goede afhandeling van uw debiteurenadministratie? Is uw afdeling onderbezet vanwege ziekte, verlof of vakantie?  Of heeft u onvoldoende kennis of kracht om dit adequaat op te lossen? Denk er dan eens aan om een deel van uw debiteurenadministratie uit handen te geven.

U kunt dan tijdelijk – of juist voor lange termijn – gebruik maken van onze expertise. U krijgt een vaste contactpersoon die uw debiteurenbeheer verzorgt. Van het verzorgen van aanmaningen en het controleren of uw klanten op tijd betalen tot het versturen van herinneringen en het nabellen van uw klanten.

Met ons uitstekende debiteurenbeheer houdt u altijd een vinger aan de pols. Wanneer u de debiteurenadministratie uitbesteedt aan Incassobureau Midden Nederland houdt u grip op uw debiteuren. Wij kunnen u direct op de hoogte brengen van klanten die financieel aan de grond zitten. Zo kunt u hier bij een volgende samenwerking rekening mee houden.  Voor een juiste aanpak zullen wij samen met u een maatwerkpakket voor debiteurenbeheer opstellen.

 


Informatie

085 8772527
info@incassobureaumiddennederland.nl

Incassobureau Midden Nederland, voor al uw incasso zaken!